25 Years Lirex.com - IT Innovations

Новини и събития

Лирекс за поредна година е в топ 3 на системните интегратори у нас

<br /><b>Warning</b>:  Illegal string offset 'bg' in <b>/var/www/html/lirex.com/data/cache/templates/%%5A^5A0^5A0C9195%%add.html.php</b> on line <b>86</b><br />

По традиция в началото на м. юли излезе годишната класация на Топ 100 ИКТ компании у нас подготвена от ICT Media и Капитал. Лирекс запазва позицията си в топ 3 в България в категорията „ Системна интеграция“, а в общата класация за всички ИТ компании у нас заема престижното 10-то място.

Според изданието ИКТ Топ 100, българският ИКТ и телекомуникационен бизнес генерират 4,5 млрд. лева, а най-големите сегменти на ИТ пазара у нас отново са разработката на софтуер и аутсорсинг услугите, следвани от системната интеграция.

Именно системната интеграция е един от фокусите на Лирекс. Компанията, вече над 25 години, разработва индивидуални решения и системи за оптимизиране и подпомагане на бизнес процесите на своите клиенти. Лирекс предоставя висококачествени услуги и решения и в сферите на Информационната сигурност, Защита на околната среда и Умни градове, ИТ среда, Технологичното осигуряване на физическа сигурност и Дигитализация. Лирекс е и един от пионерите в аутсорсинг услугите у нас, като работи в тази сфера вече повече от 15 години.